TEKSTNET

TEKSTNET: VOOR SCHRIJVERS MET EEN KWALITEITSKEURMERK

Sinds 2008 is Aalders Tekst en Communicatie aangesloten bij Tekstnet.

Een lidmaatschap op trots op te zijn! Tekstnet staat immers voor tekstschrijvers van niveau. Een aspirant-lid kan alleen volwaardig lid worden door een strikte en grondige toetsing van gepubiceerd werk. Minimaal twee teksten worden daarbij beoordeeld volgens het CCC+- model van prof. dr. Jan Renkema, auteur van de gerenomeerde Schrijfwijzer.

 

Tekstnet heeft tot doel om het vak van tekstschrijver verder te professionaliseren. Dat is interessant voor de tekstschrijver én voor opdrachtgevers. Tekstnet houdt haar leden scherp met bijeenkomsten, workshops, intervisie en coaching. Leden delen kennis via de Tekstnetwiki. En, niet onbelangrijk, leden steunen elkaar. Zo heeft uw tekstbureau een achtervang van kundige collega’s waarop ook u een beroep kunt doen. Kortom, van een Tekstnet-lid mag u professionaliteit

verwachten, ervaring en know how!

 

Ik neem u graag werk uit handen,

 

de heldere formulering van uw verhaal bijvoorbeeld!

 

 

 

TEKSTWERK:

 

DNV GL is een opdrachtgever van het eerste uur. In vijftien jaar tijd schreef ik uiteenlopende teksten voor het bedrijfsmagazine Balans, whitepapers, persberichten en voor vakbladen waarin DNV GL haar inzichten deelt met haar doelgroepen, zoals kwaliteitsmanagers.

 

Maart 2016, verschenen bij Sigma, Platform voor kwaliteit van de organisatie, i.s.m. David Scheele: 'Professioneler met persoonscertificatie', over vakbekwaamheid en kwaliteitsmanagement.

 

2015, Balans, het corporate magazine van DNV GL, over kwaliteitsmanagement en certificatie, m.m.v. KNVB, UWV, KNGF Blindegeleidenhonden e.a.

 

2014, Balans, het corporate magazine van DNV GL, over het 150-jarig bestaan en nieuw elan, over e-learning, onderzoek naar duurzaamheid en nieuwe ISO-normen.