OVER HELEEN

AALDERS TEKST & COMMUNICATIE

In 2001 startte ik als zelfstandig tekstschrijfster, gedreven door mijn Letterenstudie aan de Universiteit van Utrecht. Een inspirerende periode, met enerzijds interessante colleges en anderzijds de werkelijkheid van de praktijk. Een tijd waarin ik mooi werk mocht afleveren voor opdrachtgevers waarmee ik ook nu nog kan ‘lezen en schrijven’, relaties waar ik trots op ben!

 

Netwerk

In 2005 rondde ik mijn opleiding af met als specialisatie Communicatiekunde. Aalders Tekst en Communicatie bleef een solo schrijfbedrijf maar geen eenpitter! Ik investeerde in contacten met collega’s in het communicatievak: reclamebureaus, uitgevers, ontwerpers, vormgevers, fotografen, vertalers en webbouwers. Het resultaat is een prettig netwerk, voor mij en ook voor u. Samen staan we sterk, zijn we deskundig en bereiken we resultaten. Dankzij samenwerking met collega-copywriters kan ik ook grotere opdrachten aannemen en bent u verzekerd van een achterwacht.

 

Portfolio

Het overtuigende resultaat van ruim tien jaar tekstwerk is mijn portfolio met brochures, flyers, nieuwsbrieven, mailings, magazines, jaarverslagen enzovoorts. Er is vrijwel geen branche waarover ik niets weet. De variatie scherpt de pen steeds opnieuw.

 

Wie vertaalt uw gedachten in krachtige tekst

met een kop en een staart?

TEKSTWERK:

 

Veiligheid en vrijheid gaan hand in hand. Vanuit die gedachte verzorgt Masters in Motions toegangsoplossingen voor bedrijven en particulieren, zodat iedereen zich veilig en vrij kan voelen, waar dan ook.

 

Aalders Tekst en Communicatie verzorgde de teksten voor de nieuwe website, o.a. door interviews met tevreden opdrachtgevers van Masters in Motions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondernemer Barry van Breukelen: ,,Nadat ik via mijn website bouwer in contact ben gekomen met Heleen, greep ze zich snel vast aan het project. Ze heeft zich vlot verdiept in mijn branche en kon zo ook makkelijk met me meedenken zodat we op een lijn zaten."

Lees meer...

 

Opdrachtgever: TriV Internet Solutions, De Meern